Over Mij

Mijn naam is Nick van der Windt, welkom op mijn website. Mijn foto’s moeten natuurlijk aanspreken maar het is ook belangrijk dat jullie weten wie ik ben en hoe ik werk. De foto’s van jullie dag worden pas echt het mooist als we samen een klik hebben.

Van jongs af aan heeft fotografie mijn interesse gehad en vanaf 2008 ben ik enthousiast en serieus begonnen als amateur fotograaf. Met als vakrichting laborant ben ik sinds enige tijd werkzaam als senior Biotech-operator in de biofarmacie. Naast deze baan heb ik besloten mijn droom om professioneel fotograaf te worden waar te maken en ben ik in 2011 gestart met de studie vakfotografie aan de Fotovakschool in Rotterdam waar ik in 2013 ben afgestudeerd.

Met een brede interesse van landschap- tot studiofotografie wil ik alles met een eigen draai vastleggen. Het blijft fascinerend om een verhaal in beelden te vertellen. Fotograferen van bruiloften is mijn favoriet, het is geweldig om samen met het bruidspaar tot prachtige beelden te komen van hun mooiste dag. Als fotograaf maak je alles van heel dichtbij mee en mag je geen moment missen. Daarom blijft het uitdagend en is het nooit hetzelfde. Ik fotografeer graag met ongedwongen sfeer en leg alles van details en locaties tot emotionele momenten vast.

Zijn jullie er al uit hoe jullie willen trouwen en wat voor foto’s jullie zoeken? Bel of mail mij om verder kennis te maken.

Nick van der Windt

Contact

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum of heb je andere vragen neem dan gerust contact met mij op.

Telefoon: (06) 38 27 94 30
E-mail: info@nwindtfoto.nl
KvK nummer: 58630163