Bruidsfotografie

Een bruiloft is iets wat je normaal gesproken maar één keer in je leven meemaakt, en natuurlijk willen jullie dit onvergetelijke moment vastleggen. Een goede fotograaf tijdens de bruiloft is daarom erg belangrijk. Hij legt alle belangrijke momenten tijdens de bruiloft vast zodat je er later altijd naar terug kunt kijken en weer eventjes terug in de tijd kan gaan.

Om de fotografie op jullie bruiloft zo goed mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om van te voren alles goed te bespreken, de wensen kenbaar te maken en wat je van mij kunt verwachten. Op deze manier vormt zich een goed beeld van wat er mogelijk is en kan er een goede voorbereiding gemaakt worden. Om jullie dag zo goed mogelijk vast te leggen werk ik samen met een assistente, op deze manier is het mogelijk om van meerdere punten en locaties te fotograferen.

Een complete trouwreportage inclusief een professioneel gedrukt album is al mogelijk vanaf €720,- incl. btw. Dit is inclusief:

  • gehele dag fotografie
  • een serie die de dag goed weergeeft. Afhankelijk van de lengte van de dag en het aantal fotogenieke momenten varieert dit rond de 250-300 foto’s
  • alle foto’s worden met grote zorg geselecteerd, op kleur gecorrigeerd en bewerkt.
  • alle foto’s worden op hoge resolutie geleverd.

Als jullie bruiloft in een straal van 50km van Rotterdam ligt zijn de reiskosten inclusief, buiten deze afstand bedragen de reiskostenvergoeding 35 cent per kilometer.

Het is mogelijk om van te voren een “pre-wedding shoot” te maken. Op deze wijze kunnen jullie alvast ervaren hoe het is om voor de camera te staan. Tevens is dit een mooi moment om alvast aan de camera en mij als fotograaf te wennen, zodat jullie op de echte dag ontspannen op de foto staan. Deze foto’s kunnen jullie eventueel gebruiken voor de uitnodiging van de bruiloft, dit is al mogelijk vanaf €150,-.

Elke bruiloft is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen. Jullie kunnen daarom te allen tijde contact met mij opnemen voor vragen of wensen.

Overige diensten

Naast bruidsfotografie ben ik ook actief in andere vormen van fotografie. Je kunt bij mij terecht voor opdrachten van landschap- tot studiofotografie. Portret of product, ik kan het voor je op de foto zetten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden

Contact

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum of heb je andere vragen neem dan gerust contact met mij op.

Telefoon: (06) 38 27 94 30
E-mail: info@nwindtfoto.nl
KvK nummer: 58630163

Zilver

✓ Fotoalbum
✓ Fotografie op de trouwdag
✓ Fotopapier (lustre)
✓ Linnen omslag
✗ Optie voor ouder album
✗ Luxe bewaardoos
✗ Foto op omslag

Vanaf €720,-

Goud

✓ Luxe Fotoalbum
✓ Fotografie op de trouwdag
✓ Fotopapier (lustre)
✓ Lederen omslag
✓ Optie voor ouder album
✓ Luxe bewaardoos
✗ Foto op omslag

Vanaf €920,-

Platina

✓ Luxe Fotoalbum XL
✓ Fotografie op de trouwdag
✓ Fotopapier (lustre)
✓ Lederen omslag
✓ Optie voor ouder album
✓ Luxe koffer
✓ Foto op omslag

Vanaf €1020,-